Blog

Duurzame mobiliteit in Drenthe: jouw onderneming en de groene toekomst

Geschreven door Noordlease | 2-aug-2024 10:18:36

Ontdek de groene, innovatieve toekomst van mobiliteit in Drenthe, boordevol kansen voor jouw onderneming. De Provincie Drenthe streeft naar duurzaamheid en efficiëntie met haar 'Mobiliteitsprogramma 2021-2030'. Ontdek hoe dit jouw bedrijf ten goede kan komen en hoe Noordlease jou kan helpen de voordelen optimaal te benutten. 

 

Elektrisch rijden: de toekomstige norm 

Drenthe maakt grote stappen richting elektrisch rijden. Met subsidies en uitbreiding van laadinfrastructuur stimuleert de provincie de overgang naar elektrische voertuigen (EV's). Dit biedt kansen voor jouw bedrijf om te verduurzamen en kosten te besparen op brandstof en onderhoud. Noordlease biedt aantrekkelijke lease-opties voor elektrische auto's, passend bij elke behoefte. 

 

Slimme mobiliteit: innovatie voor efficiëntie 

Slimme mobiliteitsoplossingen staan centraal in het mobiliteitsprogramma. Denk aan deelauto's, carpooling en digitale tools voor efficiënt transport. Deze innovaties verlagen niet alleen de kosten, ze verhogen ook de flexibiliteit en productiviteit van jouw bedrijf. Noordlease adviseert jouw bedrijf over de nieuwste oplossingen om efficiënt voertuigen in te zetten. 

 

Fietsbeleid: gezond en duurzaam 

Drenthe investeert in fietsinfrastructuur om fietsen aantrekkelijker te maken voor korte afstanden. Dit heeft voordelen voor het milieu, de gezondheid en tevredenheid van jouw medewerkers. Overweeg e-bikes te leasen via Noordlease als een duurzaam en gezond alternatief voor woon-werkverkeer. 

Groene logistiek: efficiënt en milieuvriendelijk 

Met een focus op groene logistiek stimuleert Drenthe bedrijven om milieuvriendelijke transportoplossingen te gebruiken, zoals elektrische bedrijfswagens en efficiënte routeplanning. Noordlease biedt elektrische bestelwagens en advisering op maat voor jouw bedrijf. 

De toekomst van mobiliteit in Drenthe biedt volop kansen voor jouw onderneming. Investeer in duurzame en intelligente mobiliteitsoplossingen voor een betere leefomgeving en verbeterde efficiëntie en kostenbeheersing van jouw bedrijf. Wil je meer weten over hoe Noordlease jou kan helpen met deze transitie? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.